Call Us Now : +603-2698 8557 

  • Jadual Mesyuarat dan Seminar.JPG
  • Kemudahan-Dewan-Geliga-03.jpg
  • Kemudahan-Dewan-Intan-04.jpg
  • Kemudahan-Dewan-Mutiara-01.jpg
  • Kemudahan-Dewan-Perdana-Seri-Kaslom-08.jpg

Mesyuarat & Seminar

Adamson Hotel Kuala Lumpur merupakan tempat yang sesuai untuk menjalankan pakej mesyuarat, seminar, sidang akhbar, majlis korporat, majlis perkahwinan serta majlis peribadi.

Kami manawarkan fleksibiliti dan pilihan untuk anda memilih pakej yang dikehendaki serta kami menyediakan beberapa dewan yang bersesuaian dengan kapasiti peserta yang akan menghadiri mesyuarat anda.

Dewan Perdana Seri Kalsom boleh memuatkan 200 orang peserta untuk susunan bilik darjah dan ianya juga boleh memuatkan 350 orang untuk susunan teater. 

Kami juga menyediakan beberapa buah bilik mesyuarat yang bersaiz sederhana yang boleh disusun dalam bentuk susunan bilik darjah iaitu seperti Bilik Intan yang boleh memuatkan 100 orang peserta, Bilik Geliga boleh memuatkan 45 orang peserta serta Bilik Mutiara yang mana boleh memuatkan 40 orang peserta.

Dewan dan bilik mesyuarat kami dilengkapi dengan akses WiFi untuk kemudahan pelanggan menggunakan internet sebagai salah satu medium untuk bermesyuarat.

Logo hotel adalah Hakmilik dan Hak Cipta Terpelihara oleh Zasoleis Sdn Bhd (137205-K) 2015.  Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian isi kandungan daripada laman web ini termasuk artikel, illustrasi dan foto dalam apa jua bentuk dan cara sekalipun sama ada fotokopi, mekanikal, rakaman, cetakan, elektronik atau cara-cara lain tanpa mendapat izin bertulis dahulu dari pihak Adamson Hotel Kuala Lumpur melalui syarikat Zasoleis Sdn Bhd (137205-K).
Copyright © 2015 Adamson Hotel Kuala Lumpur